Beste fotograaf van België?

Beste fotograaf van België Part of the vision Photography

De beste fotograaf van België…

… die bestaat niet! Geen enkele fotograaf kan zich ‘de beste’ noemen want fotografie kan je niet meten. Nu ja, er worden elk jaar heel wat awards en prijzen uitgereikt in de verschillende takken van de fotografie. Zo staan wij bij Fearless Photographers al 3 jaar in de top 100 beste huwelijksfotografen ter wereld en bij This Is Reportage klommen we in 2020 naar de top 10 in de huwelijksfotografie en in 2022 naar de top 20 in de familiefotografie. Deze awards zeggen iets maar zeker niet alles.

De beste fotograaf is volgens ons diegene die je een goed gevoel geeft en een resultaat aflevert waarmee je heel gelukkig bent.

Dit is ons doel! Telkens een goede klik hebben, overzichtelijke info geven, een aangenaam persoonlijk contact hebben, voor elke klant waardevolle foto’s maken, het resultaat op een mooie manier afleveren en de mogelijkheid geven om kwalitatieve fotoproducten te bestellen. Wij willen voor elke klant de beste fotograaf zijn!

Hoe vind je de beste fotograaf voor jou?

Heb je het gevoel dat je fotograaf je vriend zou kunnen worden? Kan je alles vragen en krijg je een duidelijk antwoord? Lijkt het alsof jullie de beste service krijgen? Zijn de foto’s die je te zien krijgt nog beter dan je verwachtingen? Wel dan heb je ongetwijfeld jouw beste fotograaf gevonden!

We waren de beste fotograaf voor Marijke & Niels.

Niels & Marijke kozen ons als huwelijksfotograaf. Een super tof koppel uit Haarlem, Nederland. Ze waren op zoek naar twee fotografen die hun atypisch huwelijk zouden vastleggen. Ze vonden het erg belangrijk dat ze zich thuis voelden bij ons. Ze kwamen twee keer uit Nederland naar hier om ons echt te leren kennen. Heerlijk!

Toen we hoorden wat er op hun huwelijksprogramma stond wisten we dat dit op ons lijf geschreven was. We hebben ons ‘gesmeten’. Een dag van 16u waar we vanaf minuut 1 tot de allerlaatste geknald hebben om alles perfect in beeld te brengen. Want de klik die we hadden met dit koppel was echt zo zalig en dit zorgde ervoor dat we tonnen energie hadden om te gaan voor het beste.

Deze foto werd genomen uit de koffer van onze auto. Thomas zat aan het stuur en ik zat in de koffer, met de voet op de trekhaak, om hen te kunnen fotograferen op de fiets. Oooh ja, het ging snel! Want Niels die vloog door de straten van Poperinge! D…

Deze foto werd genomen uit de koffer van onze auto. Thomas zat aan het stuur en ik zat in de koffer, met de voet op de trekhaak, om hen te kunnen fotograferen op de fiets. Oooh ja, het ging snel! Want Niels die vloog door de straten van Poperinge! Dus soms moest ik me wel even vasthouden toen Thomas optrok :-)

En… de foto’s werden bekroond met een award!

Een Story Award van This is Reportage!! Dit wil zeggen dat we met een reeks foto’s een keisterk verhaal neergezet hebben. Dit werd gesmaakt door een internationale jury! Echt zoooo ontzettend blij met de award van hun huwelijk!

We wisten eigenlijk al op voorhand dat dit kon gebeuren. Want alles op die dag zat zo goed! Wij hebben ons ontzettend geamuseerd en keihard gewerkt omdat we enkel het beste wouden afleveren. Naast hun mega enthousiasme over de foto’s krijgen we er nu nog een award bovenop! DE MAX!!!

Beste fotograaf van België Part of the vision Photography 2
Beste fotograaf van België Part of the vision Photography 3
Beste fotograaf van België Part of the vision Photography 4
Beste fotograaf van België Part of the vision Photography 9
Beste fotograaf van België Part of the vision Photography 10
Beste fotograaf van België Part of the vision Photography 11

Op zoek jouw beste huwelijksfotograaf?

Ontdek of wij de perfecte match voor jullie zijn door op onderstaande knop te klikken.



Deel dit verhaal met je favoriete netwerk:

 
Vorige
Vorige

6 tips voor een foto aan de muur

Volgende
Volgende

F*ck endometriose!